Asiakkaat luulivat tulleensa renkaanvaihtoon – sitten metalliyhtye ilmestyi paikalle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen rengasyhtiö Vianor on järjestänyt muutamille ruotsalaisille asiakkailleen melkoisen yllätyksen, kun nämä saapuivat renkaanvaihtoon. Yhtiö oli nimittäin yhdessä huippusuositun ruotsalaisen Hammerfall-yhtyeen kanssa valikoinut tietylle päivälle asiakkaiksi yhtyeen suuria faneja.

Asiakkaat luulivat saapuneensa tavalliseen renkaanvaihtoon, mutta sitten heidät kutsuttiin autonsa luokse avaamaan lukossa ollut takakontti. Sieltä löytyikin yllättäen hiilihappojään tuottaman usvan seasta vasara.

Tämän jälkeen Hammerfall-yhtye ilmestyi paikalle kuin taikaiskusta ja esitti Last Man Standing -suosikkihittinsä privaatisti fanilleen. Samaan aikaan asentajat vaihtoivat autoon renkaat. Tätä varikkokäyntiä asiakkaat eivät takuulla unohda koskaan.

Artikkeli on tehty kaupallisessa yhteistyössä Vianorin kanssa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.