Angela Simmons nautiskeli rannalla – paparazzi yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-moguli Russell Simmons tunnetaan Run DMC -yhtyeen jäsenenä ja Def Jam -levy-yhtiön perustajana. 55-vuotiaalla räppärillä on näyttävää jälkikasvua, ja hän on muun muassa 27-vuotiaan Angela Simmonsin isä. Eilen Angela ikuistettiin ystävineen rannalla.

Realitytähtenä nykyisin tunnettu Angela vietti pilvistä päiväänsä rannalla, jossa auringon puuttuminen ei näyttänyt nuoria naisia juuri vaivaavan. Lopulta he näyttivät kuluttavan aikaansa jopa joogaamalla, kun paparazzi osui yllättäen paikalle.

Angela Simmons perusti taannoin Vanessa-siskonsa kanssa oman menestyksekkään yrityksen nimeltä Pastry Footwear. Hän on esiintynyt Simmonsin perheen elämästä kertovassa Run’s House -realitysarjassa ja sen spin off -ohjelmassa Daddy’s Girls.