Järjetön kaloripommi! Big Mac Loafissa 105 200 kilokaloria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Epic Meal Time on YouTubessa erilaisia järjettömiä reseptejä jakava ja valmistava kaverikolmikko. Miehet ovat valmistaneet Oreo-kekseistä tacoja, perunoista sohvatuolin, pizzasta Taj Mahalin ja nyt he ovat tehneet valtavan ison Big Mac -tyylisen murekkeen taikinan sisään.

Noin 30-vuotiaat miehet näyttävät videolla, miten Big Mac Loaf valmistuu. Murekkeen sydän on jauheliha, jota maustetaan ja jonka päälle kaadetaan erilaisia kastikkeita ennen kuin se menee uuniin. Majoneesiin tulee ketsuppia ja kurkkusalaattia, ja burgerin väleihin kerrostellaan paistettua pekonia ja cheddarjuustoa.

Koko komeus päällystetään vielä paksulla taikinalla, joka uunissa käytyään on paistunut kauniin kullanruskeaksi kuoreksi. Miehet leikkaavat Big Mac Loafin keskeltä ja se näyttää erittäin lihaisalta. Tässä järjettömässä teoksessa on yhteensä 105.200 kilokaloria ja yli kahdeksan kiloa rasvaa.