Hämmentävä drinkki: Bloody Maryn mukana grillattu kana!

Ruoka · Stara.fi

Yksi maailman maineikkaimmista drinkeistä on Bloody Mary, joka tunnetaan erityisesti krapula-aamujen ruokaisana ja oloa parantavana suosikkijuomana. Tabascoa sisältävä drinkki ei ole kuitenkaan kaikkien suosikki sen tulisuuden johdosta.

Splash
Splash

Nyt Yhdysvalloissa on lanseerattu juomasekoituksesta todella hämmentävä versio. Milwaukeessa sijaitseva Sobelman’s Pub and Grill on yhdistänyt nimittäin ruoan ja drinkin, sillä se on jostain syystä koristellut jättikokoisen Bloody Mary -drinkin kokonaisella grillatulla kanalla.

Kenties suunnitelmissa on ollut two-in-one -krapulapaketti kakkosaamun juhlijoille. Kanan lisäksi annokseen kuuluu nimittäin myös annos perunoita ja chili-jalapeno -juustopalloja. Paketilla on hintaa yhteensä 50 dollaria, joten ei sitä ihan jokainen asiakas ole valmis tilaamaan. Osa tuotosta ohjataan kuitenkin hyväntekeväisyyteen.

Splash
Splash