Emily Ratajkowskin suihkukuva päätyi Instagramiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläissyntyinen Emily Ratajkowski lukeutuu tämän hetken suurimpiin nimiin mallimaailmassa. Robin Thicken Blurred Lines -videon myötä maailmanmaineeseen ponnahtanut tähti on jo lähes viikottain tuttu näky vähäpukeisista kuvista.

Outdoor showers in heaven

Kuva, jonka Emily Ratajkowski (@emrata) julkaisi

Nyt 23-vuotias brittimalli on jakanut Instagramissa uusia kosteita kuvia. Tähdelle tyypillisen rohkeissa otoksissa Emily Ratajkowski nähdään muun muassa vesisuihkun alla yläosattomissa.

Emily Ratajkowskin ura on ollut nousussa jo pitkään, ja tähti on pyrkimässä malliuransa lisäksi myös elokuva-alalle. Näyttelemisestä kiinnostunut Ratajkowski sai taannoin roolin Entourage-elokuvasta. Huhujen mukaan neitokainen näyttelee tulevassa elokuvassa itseään. Tulevaisuus näyttää millaisen näyttelijäuran Emily saa, mutta mallina hänellä riittää joka tapauksessa vientiä.

Dreamland @calistogaranchresort

Kuva, jonka Emily Ratajkowski (@emrata) julkaisi

NAPA ESCAPE! Thank you @calistogaranchresort and the sweetie @lindseythornburg

Kuva, jonka Emily Ratajkowski (@emrata) julkaisi