Lehmänpuhdistuskone lunasti odotukset – näin sonni nauttii

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit rakastavat, kun niitä hellitään ja rapsutellaan. Eläimet tietävät hemmottelun päälle yhtä hyvin kuin ihmisetkin ja osaavat sitä myös omistajiltaan vaatia. Eräs maatilanomistaja osaa tehdä tilallaan asuvat eläimet todella onnellisiksi, etenkin yhden nuoren sonnin.

StiftungHofButenland on julkaissut YouTube-tilillään videon, jossa esitellään nuorta Paul-nimistä sonnia ja sen lempilaitetta. Hof Butenland -nimisellä maatilalla on Happy Cow -niminen laite, jonka tarkoitus on puhdistaa lehmiä. Nimensä mukaisesti laite tekee lehmistä myös kovin onnellisia.

Videolla Paul viihtyy todella hyvin Happy Cow -lehmienputsauslaitteen luona. Laitteessa pyörii iso harjasosa, jota vasten Paul painaa itseään. Paul puskee päätään pyörivään harjaan ja putsaa laitteen avulla myös kaulansa ja korvansa. Nuori sonni näyttää olevan erittäin tyytyväinen tähän laitteeseen, eikä se näytä olevan lopettamassa nautiskelusessiotaan ihan näillä minuuteilla.