Valtava räjähdys! Lontoota piinannut pommi räjäytettiin maaseudulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa koettiin äskettäin vaaratilanne, kun poliisiasemalle tuotiin räjähde. Lontoossa vastaava tilanne oli kertaluokkaa suurempi, kun Bermondseyn alueelta löydettiin suurikokoinen Toisen maailmansodan aikainen pommi. Alue eristettiin kahden päivän ajaksi, kun pommin pois siirtämistä valmisteltiin.

Splash
Splash
Splash
Splash

Pommin räjäyttäminen tai purkaminen paikan päällä ei ollut mahdollista, mutta lopulta se saatiin pakattua ja kuljetettua pois Lontoosta Pohjois-Kentiin saakka. Räjähde vietiin maaseudulle armeijan alueelle, jossa se räjäytettiin hallitusti. Tilanteesta julkaistut kuvat osoittavat, että pommi olisi tehnyt karmaisevaa jälkeä, jos se olisi räjähtänyt Lontoossa.

Splash
Splash
Splash
Splash