Paula Labaredas esitteli rohkeasti uutta videotaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paula Labaredas on yhdysvaltalainen malli, joka on noussut kuuluisuuteen erityisesti Playboy-tyttönä. Mallinuran lisäksi portugalilaissyntyinen kaunotar on näytellyt lukuisissa B-luokan elokuvissa. Nyt Paula on julkaissut uuden Selfie Girl -nimisen videonsa, joka on parodia itsekeskeisestä mediakulttuurista.

Splash
Splash

Selfie Girl -kappale on saanut verkossa suuren suosion, joka näiden mainoskuvien perusteella vain kasvaa.

Paula LaBaredas kutsuu itseään taiteilijaksi, sillä hän kirjoittaa runoja, maalaa tauluja sekä näyttelee edeleenkin netti-televisio -sarjoissa. Kymmenen vuotta kasvissyöjänä ollut Labaderas rakastaa kuntosaliharjoittelua, tanssia ja viettää aikaa portugalilaisen perheensä kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash