Pikaruokasota! Taco Bell iskee kovilla McDonald’sia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taco Bell on tehnyt hienon ja todella elokuvamaisesti tyylitellyn lyhytelokuvan. Lyhytelokuva on mainos Taco Bell -ravintolan aamiaiselle, ja se kehottaa ihmisiä poikkeamaan rutiineistaan ja tulemaan Taco Bell -ravintolaan aamupalalle.

Routine Republic -nimisessä lyhytelokuvassa sivalletaan ihmisten mieleen juurtunutta McDonald’sin aamiaisleipää, McMuffinia. Lyhytelokuvassa eletään rutiinien valtaamassa tasavallassa, jossa kaikki uusi on pelottavaa ja rutiineissa on hyvä pysyä. Onnellisella kansalla, keltaisella sävyllä ja pellenaamoilla viitataan jatkuvasti McDonald’sin aamiaiseen, joka on monelle amerikkalaiselle todella tuttu ja turvallinen vaihtoehto.

Kaksi nuorukaista päättävät nousta kapinaan ja paeta harmaita rutiineja ja torilla vellovia ihmismassoja. Kun he juoksevat aamiaisjonosta pois pellepoliisit juoksevat heidän peräänsä ja aloittavat erilaisia toimenpiteitä kapinallisten kiinniottamiseksi. Nuoret pääsevät lopulta pakenemaan harmaasta kaupungista Taco Bellin aamiaistortillojen, iloisten ihmisten ja auringonpaisteen luo.