Snoop Dogg vierailee Elastisen uudella levyllä: ”Tämä on mieletön kunnia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elastisen viides sooloalbumi Iso Kuva julkaistaan 10. huhtikuuta. Albumin ensimmäinen single Eteen ja ylös on jo ylittänyt kultarajan ja toinen single Super julkaistiin äskettäin. Albumilta löytyvässä Koko Yö -kappaleessa vierailee supertähti Snoop Dogg.

Elastinen ja manageri Jussi Hautala ottivat yhteyttä Snoop Doggin levy-yhtiöön. Asiasta lyötiin lopulta henkilökohtaisesti kättä päälle elokuussa 2014 Blockfesteilla, jossa Snoop Dogg nähtiin pääesiintyjänä. Elastinen tuotti kappaleen, ja Snoop Dogg äänitti omat osuutensa Los Angelesissa tammikuussa. Tämän tuloksena syntyi suurin suomalaisen räpin yhteistyö kautta aikojen.

– Kävin Blockfestin keikan jälkeen henkilökohtaisesti pyytämässä Snooppia levylleni vierailemaan. Koko räp-fiilistelyni on alkanut hänen debyyttilevystään vuonna 1993. Henkilönä hän on vahvimpia yksittäisiä syitä sille että teen räppiä. Tämä on mieletön kunnia, Elastinen hehkuttaa.

Snoop Dogg on yksi maailman suurimmista räp-tähdistä, ja hän on menestynyt myös näyttelijänä sekä musiikkituottajana. Hänen albuminsa ovat myyneet Yhdysvalloissa yli 16 miljoonaa kappaletta.