Huikeita löytöjä! YLE huutokauppaa rekvisiitta-autoja – vanhin vuodelta 1935

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisradion puku- ja lavastevarastot edustavat tunnetusti maan kirkkainta kärkeä, sillä niihin on vuosikymmenten saatossa kerätty mittava määrä tarpeistoa. Nyt Yleisradio on kuitenkin myymässä vanhoja rekvisiittana käytettyjä henkilöautoja verkkohuutokaupassa.

Huutokaupat.com
Huutokaupat.com

Huutokaupattavien autojen joukossa on muun muassa vuodelta 1935 peräisin oleva Chevrolet, vuoden 1952 Mercedes-Benz ja vuoden 1961 Dodge. Esimerkiksi tummansininen Chevrolet on nähty useissa eri tuotannoissa.

Autot eivät luonnollisestikaan ole priimakunnossa, mutta ainakin tunnearvoa niillä voi monille vielä olla. Chevroletista on tällä hetkellä huudettu 5.680 euroa, Mercedes-Benzistä 4.010 euroa ja Dodgesta 5.510 euroa.