67 prosenttia naisista teeskentelee orgasmin – kysely paljasti syyn!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisen orgasmi on välillä mystinen asia eivätkä naiset laukea yleensä yhtä helposti kuin miehet. Orgasmin saavuttaminen sänkykumppanin kanssa tuntuu olevan naisille erityisen hankalaa, mistä onkin uusia tutkimustuloksia. Cosmopolitanin tekemän kyselyn mukaan 2.300 naisesta 67 prosenttia tunnusti, että he ovat teeskennelleet sängyssä orgasmin.

57 prosenttia naisista kertoi, että he saavat toisinaan partnerin kanssa orgasmin, mutta 95 prosenttia vastasi, että heidän miehensä laukee joka kerta. Tämä tarkoittaa siis sitä, että kun mies on lauennut itse, hän on lopettanut petipuuhat siihen ja jättänyt naisen kliimaksin tavoittelun huomioimatta.

72 prosenttia naisista kertoi, että miehen laukeamisen jälkeen seksi on loppunut, eivätkä petikumppanit ole auttaneet enää naista saamaan orgasmia. Naiset kertoivat, että suurin syy orgasmin uupumiseen on se, että he ovat olleet todella lähellä, mutta eivät vain jostain syystä ole saavuttaneet huippua. Muita syitä olivat liian vähäinen tai vääränlainen klitoriksen stimulointi, keskittyminen seksin aikana muihin asioihin ja oman ulkonäön miettiminen.

67 prosenttia naisista on turvautunut orgasmin teeskentelemiseen sen jälkeen, kun he ovat huomanneet, että huipulle pääseminen on mahdotonta. Teeskentelyn isoimmat syyt olivat, että sänkykumppanille haluttiin hyvä mieli ja seksi haluttiin saattaa päätökseen nopeasti.