Colors Festivalin tähdeksi ATB, Chicane ja Duke Dumont!

Viihdeuutiset · Stara.fi

10. – 12. heinäkuuta Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävä Colors-festivaali on julkistanut lisää esiintyjiä. Elektronisen musiikin festivaalilla nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa esiintyvä Need U, I Got U ja Won’t Look Back -kappaleistaan tunnettu brittituottaja Duke Dumont.

Hänen lisäkseen esiintymässä ovat 9 PM -klassikostaan tunnettu saksalainen trancelegenda ATB ja samaan sarjaan kuuluva Saltwater-klassikostaan tunnettu Chicane sekä Marco Bailey, Aly & Fila, Alex M.O.R.P.H., Ben Gold, Judge Jules, Lange, Sean Tyas, Photographer, Steve Lawler, Jordan Suckley ja Will Atkinson.

Lippujen varsinainen ennakkomyynti alkaa perjantaina 3. huhtikuuta, jolloin lipun hinta on 99 euroa sisältäen lipunmyyjän palvelumaksun. Ovella lipun hinta on 140 euroa, jos lippuja jää ovelle myytäväksi. Tapahtumaan mahtuu ainoastaan 5.000 kävijää per päivä. Ikäraja tapahtumaan on 18 vuotta.