Popkaunotar myönsi silikonirinnat: ”Hankin isommat rinnat”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen poptähti ja räppäri Iggy Azalea oli yksi viime vuoden suosituimmista nousevista nuorista naistähdistä. Iggy nousi taannoin otsikoihin, kun hän ilmoitti jättävänsä Twitterin liiallisen negatiivisen palautteen vuoksi.

Splash
Iggy Azalea helmikuussa uusien rintojensa kanssa, Kuva: Splash
Splash
Iggy Azalea helmikuussa uusien rintojensa kanssa, Kuva: Splash

Iggy Azalean huhuttiin alkuvuodesta ottaneen silikonit, sillä tähden rintavarustus näytti epäilyttävästi kasvaneen lyhyen ajan sisällä. Nyt australialaisräppäri on vihdoin myöntänyt Vogue-lehden haastattelussa ottaneensa rintaimplantit.

– Olen jo tehnyt yhden muutoksen. Hankin isommat rinnat neljä kuukautta sitten! Olen ajatellut sitä koko elämäni, Iggy vastasi kysyttäessä mitä vartalonsa osaa hän muuttaisi jos pystyisi.

Artisti kertoi Vogue-lehdelle ottaneensa implantit, koska hän kyllästyi toppaamaan esiintymisasusteitaan. Iggy Azalea piti implantit ensin omana salaisuutenaan, sillä hän ei halunnut nuorten faniensa häpeilevän omia vartaloitaan. Tähti kertoo kuitenkin kieltäytyneensä nenäleikkauksesta, jota artistin taustalla olevat tahot olivat vaatineet.