Kelly Bensimon Spring Breakilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon tähditti aikoinaan Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmaa ja työskenteli myös huippumallina. Viime aikoina Kelly on viettänyt ammatillisesti hiljaiseloa, mutta viihtynyt hyvin paparazzien tähtäimissä.

Eilen Kelly esitteli päivettynyttä upeaa bikinivartaloaan lomaillaan Etelä-Floridassa, jossa hän viettää parhaillaan Spring Break -lomaansa yhdessä tyttärensä kanssa.

Kelly Bensimon, eli Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana. Hän tähditti vielä jokin aika sitten tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi myös useiden lehtien päätoimittajana.