Oletko remontoimassa? Älä vaan tee tätä kardinaalivirhettä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko ammattitaidottomia miehiä oli taannoin talon purkuhommissa. Miehet moukaroivat seiniä ja keskustelivat mikä olisi tehokkain tekniikka saada mahdollisimman paljon tehtyä pienellä vaivalla. Eräs miehistä keksi uhkarohkean tavan kaataa seinä.

Mies alkoi moukaroida seinää kannattelevia tiiliä läheltä lattianrajaa. Lopulta edessä oli tilanne, jossa seinää kannatteli enää vain yksi tiili. Ajattelematta suojavarusteita tai turvallisuusohjeistuksia, mies alkoi moukaroida kannattelevaa tiiltä.

Lopputuloksen voi arvata. Kun viimeinenkin tiili oli hajotettu, sortui seinä vauhdilla moukaroijan päälle. Ilmeisesti mies luuli, että hän ehtisi alta pois, mutta osa tiilistä osui silti häneen. Onneksi mies ehti kuitenkin väistää suurinta osaa sortuvasta seinästä ja selvisi tempauksestaan ehjin nahoin. On sanomattakin selvää, että näitä amatöörejä ei kannata palkata purkuhommiin.