Mies kuuli tulevansa isäksi – reaktio leviää vauhdilla verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon videoita siitä, miten ihmiset reagoivat erilaisiin isoihin uutisiin. Uutisten kertojat ovat monesti yllättäneet muut asiallaan ja halunneet saada reaktion nauhalle. Monesti reaktio kosintaan tai raskauteen on ihana ja yllättynyt, mutta poikkeuksiakin löytyy.

Eräs mies sai kuulla, että hänen tyttöystävänsä on raskaana, eikä hän olisi voinut olla enempää innoissaan. Tyttöystävä oli varmasti odottanut huikeaa reaktiota mieheltä, koska hän oli järjestänyt miehelle yllätyksen jääkaappiin ja kuvasi miestään hetkellä, kun hän meni avaamaan sen.

Jääkaapissa oli kaksi olutta, joihin nainen oli tehnyt uudet etiketit. Toisessa luki ”isän olut” ja toisessa ”hups”. Mies ihmetteli asiaa hetken ja kun hän tajusi, mitä etiketit tarkoittivat hän näytti ja kuulosti todella pettyneeltä. Ei varmastikaan se reaktio, mitä nainen odotti, mutta mies itse on ladannut videon YouTubeen ja kertoo olevansa reaktiosta huolimatta todella innoissaan tulevasta vauvasta.