Uskomaton heitto! Paperilennokki palasi heittäjälle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanonta kuuluu, että jos jotain rakastaa oikeasti todella paljon, hänet pitää päästää vapaaksi. Jos sinua rakastetaan takaisin, hän palaa luoksesi. Näin kävi miehelle, joka rakasti paperilennokkiaan ja sai siltä vastarakkautta.

Videolla näkyvä mies on taitellut valkoisesta paperista lennokin. Hän heittää lennokin vauhdilla ilmaan eikä meinaa uskoa silmiään, kun hän huomaa, mitä seuraavaksi tapahtuu. Lennokki alkaa kaartaa takaisinpäin juuri oikealla hetkellä huoneen perässä ja se tekee kokonaisen u-käännöksen.

Lennokki tulee takaisin miehen luo hänen käsiinsä kuin käskystä, mikä tekee miehen todella yllättyneeksi ja iloiseksi. Paperilennokkien taitteleminen ja heittäminen on oma taiteenlajinsa. Jos lennon haluaa onnistuvan kauniisti ja tasaisesti, pitää lennokin taittelemisessa olla tarkkana.

Lapsina lennokkeihin tehtiin kaikenlaisia omia muunnoksia, että se saataisiin lentämään parhaiten. Videolla näkyvä mies kuitenkin todistaa, että perinteinen valkoisesta paperista tehty lennokki on kaikessa yksinkertaisuudessaan se paras.