Tässä on Taylor Swiftin kaksoisolento – tähti meni itsekin halpaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia ihmisistä, jotka sijoittavat suuria summia rahaa kauneusleikkauksiin, vaatteisiin ja meikkeihin näyttääkseen kuuluisilta idoleiltaan. Toiset ihmiset taas näyttävät hämmästyttävän paljon julkisuuden henkilöiltä tekemättä juuri mitään sen eteen.

Morgan Jensen on tavallinen nuori tyttö Arizonan Flagstaffista. Hän on kuitenkin noussut julkisuuteen kaverinsta Instagram-kuvan vuoksi. Otoksessa Morgan poseeraa ystävänsä Kaseyn kanssa, ja näyttää kuvassa hämmästyttävän paljon Taylor Swfitiltä.

– Kun paras kaverisi näyttää Taylor Swiftiltä, sinun täyytyy ottaa 100 selfietä, Kasey kuvaili.

Kuva hämäsi jopa Taylor Swiftiä itseään. Poptähti jakoi otoksen omalla Tumblr-tilillään, ja kommentoi yllättävää yhdennäköisyyttä.

– Lol, luulin että se olen minä, Taylor Swift kirjoitti.

Morgan Jensenin mukaan häntä on luultu kuuluisaksi poptähdeksi moneen kertaan. Esimerkiksi Taylor Swiftin Nashvillessa järjestetyn konsertin yhteydessä ihmiset halusivat saada nimikirjoituksia Morganilta. Tyttö oli kuitenkin yllättynyt ja mielissään Swiftin noteerattua hänen kuvansa.

– Taylor on minulle kaikki kaikessa, ja kun hän näki kasvoni ja piti niitä samannäköisinä kuin omiaan – kuolin, Morgan kuvaili Cosmopolitan-lehdelle.