Räppärin julkkistytär esitteli bikinivartalonsa – käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-moguli Russell Simmons tunnetaan Run DMC -yhtyeen jäsenenä ja Def Jam -levy-yhtiön perustajana. 55-vuotiaalla räppärillä on näyttävää jälkikasvua, ja hän on muun muassa 27-vuotiaan Angela Simmonsin isä. Angela on tekemässä nyt itse omaa julkkisuraansa.

Realitytähtenä nykyisin tunnettu Angela vietti eilen aurinkoista päiväänsä rannalla, jossa auringon puuttuminen ei näyttänyt nuoria naisia juuri vaivaavan. Bikineissä viihtynyt nuori kaunotar pulahti välillä vilvoittaviin aaltoihin.

Angela Simmons perusti taannoin Vanessa-siskonsa kanssa oman menestyksekkään yrityksen nimeltä Pastry Footwear. Hän on esiintynyt Simmonsin perheen elämästä kertovassa Run’s House -realitysarjassa ja sen spin off -ohjelmassa Daddy’s Girls.