Apple julkaisemassa kolme uutta iPhone-matkapuhelinta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teknologiajätti Apple toi viime syksynä markkinoille tuoreimman iPhone 6 -puhelinmallinsa. Kuten aikaisemmin, yhtiö on tuomassa markkinoille myös uusia versioita viimevuotisesta puhelinmallista. Lehtiväitteen mukaan yhtiö aikoo julkaista kuluvan vuoden aikana kolme puhelinta.

Mikäli DigiTimes-lehteen on uskominen, tuo Apple tänä vuonna markkinoille jopa kolme uutta puhelinmallia. iPhone 6C -mallin näyttö tulee nelituumainen samaan tapaan kuin iPhone 6 -puhelinta edeltäneissä malleissa. Lehden mukaan markkinoille on tulossa myös iPhone 6S ja 6S Plus -versiot.

iPhone 6S ja 6S Plus -mallit tulevat sisältämään uuden sukupolveln A9-prosessorin, kun taas 6C tulee sisältämään perusmallin tavoin A8-sirun. Uutuuspuhelimien odotetaan saapuvan markkinoille syyskuussa.