Britney Spears bikineissä – tältä näyttää ilman photoshopia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsille tapahtui nolo vahinko lavalla kesken esityksen, kun osa hänen pitkistä hiuslisäkkeistään lähti irti lavalla. Spears on nähty viime aikoina lyhyemmällä hiustyylillä, mutta esitykseen hänelle oli luotu pitkät vaaleat kutrit takaisin.

Spears on viime aikoina poseerannut useammankin kerran bikineissä ja alusvaatteissa, mutta kuitenkin lähinnä mainoskuvissa. Kuvia on siis käsitelty voimakkaasti ennen niiden julkaisemista. Eilen Britney päätyi kuitenkin paparazzien tähtäimiin nautiskellessaan lomapäivästä Havaijilla, jossa hän lomailee yhdessä poikaystävänsä Charlie Ebersolin kanssa.

Äskettäin Spears menetti yllättäen esiintymislavalla kesken keikkansa hiuslisäkkeet, jotka hänen päähänsä oli kiinnitetty. Pitkät vaaleat hiukset olivat aikoinaan naisen tavaramerkki, ja sitä tyyliä hänelle yritettiin tehdä jälleen. Tällä kertaa lisäkkeet eivät vain kestäneet niin kuin oli suunniteltu.