Britney Spears kihloissa! Bikinikuvat paljastivat sormuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on mennyt kihloihin poikaystävänsä Charlie Ebersolin kanssa. Havajin auringon alla lomaileva poptähti on pongattu kimalteleva kihlasormus sormessaan. Monet Britneyn faneista osasivat odottaa uutisia, sillä laulajatar on viime aikoina puhunut kihlautumisesta ja naimisiinmenosta vihjailevaan sävyyn.

Splash
Splash
Splash
Splash

People Magazine -lehden haastattelussa Spears kertoi, että hän voisi hyvinkin kuvitella menevänsä naimisiin vielä tulevaisuudessa. Britneyn vihjailevan lehtiartikkelin julkaisun jälkeen paljastui, että laulajatar oli mennyt kihloihin poikaystävänsä kanssa.

Daily Mail -lehden mukaan kihlautuminen ei ole tullut perheenjäsenille yllätyksenä, sillä Britney ja Charlie ovat olleet onnellisia yhdessä. Spears on kertonut lehtihaastatteluissa olevansa iloinen siitä, että hän on kerrankin tasapainoisessa suhteessa, eikä hänen elämässään ole enää turhaa draamaa. Näillä näkymin Spearsin perhe alkaa pian suunnitella häitä.