Hengenvaarallinen uimahyppy onnistui – tällä kertaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaiset yliopisto-opiskelijat viettävät keväisin spring breakia, eli kevätlomaa, joka on tullut monille suomalaisille tutuksi elokuvien ja televisiosarjojen kautta. Yksi suosituimmista kevätloman viettopaikoista on Miami, jonka rannoilla nähdään runsaasti hurjia ja kosteita bileitä.

Mikäli haluaa saada käsityksen siltä, miltä nänä bileet näyttävät Yhdysvalloissa, kannattaa katsastaa Youtube-käyttäjä Dillon Chevereren tuore video. Siinä hurjapäinen nuori mies hyppää hotellin parvekkeelta useiden metrien päässä olevaan uima-altaaseen muiden bilettäjien hurratessa ympärillä.

Videon mukaan nuorukainen selvisi tempauksesta hengissä, mutta tilanteessa olisi voinut käydä myös todella huonosti. Temppua ei tietenkään kannata missään nimessä kokeilla itse.