Hervoton parodia: Jeremy Clarkson sai heti uuden työpaikan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on viime päivinä ihmetelty mitä tapahtui maailman suosituimmalle autoalan televisio-ohjelmalle. BBC nimittäin lakkautti yllättäen miljoonien seuraaman Top Gear -ohjelman, kun sen suosikkijuontaja Jeremy Clarkson joutui käsikähmään erään sarjan tuottajan kanssa.

Pari päivää sitten miljoonien teinityttöjen maailma romahti, kun maailman suosituimman poikabändin, One Directionin, laulaja Zayn Malik ilmoitti jättävänsä yhtyeen. Parhaillaan verkossa spekuloidaan Top Gearin ja sen juontajien tulevaisuudesta. Monet ovat epäilleet, että koko kolmikko siirtyy kilpailevan kanavan leipiin tekemään toista saman alan ohjelmaa.

Nyt YouTubessa on julkaistu hervoton parodiavideon, joka paljastaa millaisen uuden pestin Jeremy Clarkson on saanut heti potkujensa jälkeen. Hänet on nimittäin leikattu videolla Zayn Malikin tilalle tanssimaan bändin musiikkivideolla.