Mariah Carey lauloi autossa – upea tulos videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Late Late Show -keskusteluohjelman uusi juontaja James Corden on aloittanut pestinsä upeilla jekuilla. Hän on tehnyt ohjelmaan jo paljon hauskoja temppuja julkkiksille ja sattumanvaraisesti valituille ihmisille. Nyt Corden on saanut autonsa kyytiin Mariah Careyn ja tiedossa on yllätyksiä.

Corden ajeli ympäri Los Angelesia Mariah Carey kyydissään. Automatkaa kuvataan tietenkin ja yllättäin Corden haluaa laittaa radion päälle. Carey ajattelee juontajan haluavan vaimentaa naisen puheen pälpätyksen, mutta itseasiassa syy onkin täysin päinvastainen.

Radiosta kuuluu Mariah Careyn kappale, eikä nainen ole uskoa tämän olevan sattumaa. Laulajatar nolostuu, mutta alkaa hetken kuluttua innostumaan omasta kappaleestaan ja laulaa sitä Cordenin kanssa automatkalla. Corden laittaa vielä pari Careyn kappaletta soimaan, jolloin naisen käytös alkaa noudattamaan samaa kaavaa. Aluksi hän nolostuu, mutta sitten alkaa kuitenkin laulamaan juontajan kanssa.