Parane pian -kortissa oli yllätys – pojalle raaputusarvasta 7 miljoonan voitto

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pennsylvanialainen mies oli mennyt sairaalaan tapaamaan leikkauksesta toipuvaa poikaansa. Matkalla sairaalaan hän oli ostanut pojalle ”Parane pian!” -kortin, jonka mukaan hän oli laittanut arvan. Poika oli ilahtunut isänsä kortista ja raaputti arvan katsoakseen olisiko arpaonni osunut kohdalle.

Miehen yllätykseksi raaputusarvasta paljastui päävoitto, joka oli seitsemän miljoonaa dollaria. Joseph Amorese oli voittanut isänsä ostamasta arvasta päävoiton. Metro-lehden mukaan mies soitti ensimmäisenä vaimolleen ja kun hän vastasi puhelimeen, ei mies saanut kakistettua sanaa ulos suustaan.

Onni oli potkaissut leikkauksesta toipumaisillaan ollutta miestä ja sairaalasta päästyään häntä odotti uudenlainen elämä, jossa rahahuolet olisivat menneisyyttä. Isä ei olisi voinut toivottaa pojalleen paremmin toipumista kuin 6,5 miljoonan euron potilla.