Mies löysi sipsipussista jotain aivan muuta: ”Koko toimisto repesi nauramaan”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Bury St. Edmundsissa asuva Richard Bootman kertoo ostaneensa ruokakaupasta työpaikalleen pussillisen Snackrite-valmistajan pihvin ja sipulin makuisia perunalastuja. Miehen mukaan häntä odotti kuitenkin pussia avatessaan outo yllätys. Sipsien sijaan pussi piti sisällään yhden kokonaisen perunan.

– Luulin ensin, että kyse oli pallon muotoon toisiinsa tarttuneista vetisistä sipseistä. Kun tajusin mikä se oli oikeasti, koko toimisto repesi nauramaan, Richard Bootman kuvailee BT.com-uutissivustolle.

Richard ei huomannut pussissa kaupassa mitään outoa, sillä se oli osa monipakkausta. Snackrite-sipsipussin mainostetaan sisältävän sataprosenttisesti brittiläistä perunaa, joten siinä mielessä mies sai mitä ostikin. Yhtiö tarjoaa Richardille joka tapauksessa täyttä korvausta ostoksestaan.

– Jatkossa aion tunnustella pakettia ennen kuin avaan sen, Richard Bootman kommentoi kerrasta viisaantuneena.