Supertähti yllätti hääparin – ilmeet kertovat kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sydneylainen pariskunta Matt ja Kya olivat suunnitelleet pieniä häitä jo pidemmän aikaa. Kyan äidin yllättävän kuoleman jälkeen alkoi näyttämään siltä, että häitä ei ikinä tulisikaan, koska pariskunnalla ei ollut niihin rahaa.

Matt lähetti koskettavan kirjeen KIIS 1065 -ohjelman radiojuontajille Kylelle ja Jackielle, minkä jälkeen pariskunta kutsuttiin haastatteluun. Radiossa juontajat yllättivät pariskunnan uutisella, että kanava tulisi maksamaan ja järjestämään heidän häänsä. Häiden budjetiksi tuli 80.000 dollaria ja näytti siltä, että pariskunnan unelmien hääpäivä olikin toteutumassa.

Hääpäivä koitti ja juontajat olivat myös juhlissa vieraana. Kylella ja Jackiella oli parille vielä yksi yllätys. Hääparin ensimmäinen tanssi on tärkeä hetki, joka säilyy muistoissa aina. Radiojuontajat halusivat tehdä hetkestä vieläkin ikimuistoisemman ja he olivat järjestäneet Mattille ja Kyalle yllätysesiintyjän.

Ed Sheeran nousi lavalle ja esitti avioparille kappaleen Thinking Out Loud, jonka pari olisi soittanut joka tapauksessa. Nyt he saivatkin kappaleen esitettynä suoraan Ed Sheeranin toimesta heidän edessään, eikä tanssi olisi varmasti voinut olla enää täydellisempi.