Tyttö yrittää ostaa One Directionin 87,7 miljoonalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monen teinitytön maailma ei ole enää entisensä johtuen siitä, että Zayn Malik jätti One Direction -yhtyeen. Malik on kertonut lähdön syyksi sen, ettei hän halua olla jatkuvasti yksityiselämässään valokeilan alla ja sen, että hän haluaa elää tavallista nuoren miehen elämää. Nyt eräs tyttö on ryhtynyt tositoimiin ja päättänyt ostaa koko yhtyeen.

16-vuotias Katie-niminen tyttö perusti GoFundMe-sivustolle rahankeräyksen omalle kohteelleen. Katien tavoite on ostaa One Direction -yhtye ja hän pyytää kaikkia One Directionin faneja lahjoittamaan hänelle rahaa. Hän uskoo voivansa ostaa yhtyeen 87,7 miljoonalla dollarilla ja sitä summaa hän ensisijaisesti tavoittelee.

Katie on tällä hetkellä onnistunut saamaan 105 lahjoittajaa ja 1.628 dollaria kerättyä. Lahjoituksia on tehty kahdeksasta dollarista satoihin dollareihin per lahjoittaja ja heillä on vakaa uskomus, että yhdessä he saavat kerättyä rahat kasaan yhtyeen ostamiseksi. Jos tavoite jää kuitenkin alle 87,8 miljoonan, kaikki kerätyt rahat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.