Zayn Malik nähtiin studiolla – vuorokausi One Directionista lähtemisen jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miljoonat teinitytöt ympäri maailmaa järkyttyivät uutisesta, jonka mukaan Zayn Malik jätti One Direction -poikabändin. Asiasta on uutisoitu paljon ja fanit ovat täyttäneet sosiaaliset mediat todella surullisilla videoviesteillään.

Splash
Splash

E! Online -sivuston mukaan Malik on nähty jo studiolla yksin vain vuorokausi sen jälkeen, kun mies ilmoitti jättävänsä bändin. Malik kertoi yhtyeestä lähtemiselle olevan monia syitä, joita olivat muun muassa julkisuuden valokeilassa jatkuvasti oleminen ja sen tuoma taakka. Malik on myös perustellut haluavansa viettää välillä aivan tavallista nuoren miehen elämää.

On epäselvää, miksi Zayn Malik oli studiolla yksin ja jonkin verran spekuloidaan sitä, onko miehellä jo nyt tähtäimessään oma sooloura. Oli syy mikä tahansa, hänen näkemisensä studiolla yksin kuitenkin näin pienen ajan jälkeen One Directionista lähdettyään on aiheuttanut paljon ihmetystä.

Splash
Splash