13-vuotiaan esitys tyrmistytti Saksan Voice Kids -tuomarit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on saatu ihastella The Voice of Finland -kykyohjelman Kids-versiota, kuten myös monissa muissa maissa. Nyt Saksassa on noussut suorastaan villitys ohjelmassa esiintyneestä 13-vuotiaasta Solomia-teinitytöstä, joka loksautti kirjaimellisesti tuomareiden leuat esityksellään. Esimerkiksi Euroviisuvoittaja Nina Meyer-Landrut puhkesi heti kyyneliin.

Tyttö oli yllättäen valinnut esitettäväkseen vaikeaksi tunnetun Time To Say Goodbye -kappaleen, ja jo kappalevalinta aiheutti ihmetystä. Tyrmistykseksi esitys muuttui sekunneissa sen jälkeen kun tyttö oli avannut suunsa. Kilpailun koelauluissa Sarah Brightmanin ja Andrea Bocellin klassikko sai poikkeuksellisen hyvän version. Tästä tytöstä kuullaan vielä pitkään.