4-vuotias tanssisensaatio ihastuttaa – tähän ei moni lapsi kykene!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pari vuotta sitten kaksivuotias Heaven-niminen pikkutyttö sulatti kaikkien sydämet upeilla tanssitaidoillaan. Heaven oli tanssinut äitinsä Tianne Kingin kanssa Beyoncen End of Time -nimiseen kappaleeseen tehdyn koreografian videolle ja siitä tuli nopeasti YouTube-hitti.

Nyt neljävuotias Heaven esitteli kehittyneitä tanssitaitojaan The Ellen DeGeneres Show -keskusteluohjelmassa tanssimalla Beyoncen 7/11-kappaleen tahtiin. Tyttö vetää edelleen upeasti tunteella ja varastaa huomion täysin. Nuoresta iästään huolimatta pikkutytöllä on jo diivan elkeet ja hänestä kasvaa varmasti upea tanssija.

Tanssiesityksen jälkeen Ellen tuli tekemään Heavenille pienen haastattelun. Ellen kysyi tytöltä, tuleeko hänestä isona tanssija, mihin tyttö vastasi todella topakasti, että hän on jo tanssija. Neljävuotias tyttö on oppinut tanssimaan äitinsä tunneilla ja opettaa jo nyt myös itse omaa pientä tanssiryhmäänsä.