David ”Fox Mulder” Duchovny on edelleen upea komistus!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fox-televisiokanava vahvisti aiemmin tällä viikolla myös Starassa jo kuukausia sitten esitetyt huhut siitä, että huippusuosittu Salaiset kansiot -televisiosarja tekee paluun. Lähes yhtä upeaa oli se, että sarjan päätähdet ovat edelleen mukana samoissa rooleissa kuin aiemminkin.

1990-luvun huippusuosittu sarja kertoi FBI-agenteista, Fox Mulderista ja Dana Scullysta, jotka tutkivat paranormaaleja ilmiöitä. Mulderin roolissa nähty David Duchovny on viettänyt viime vuodet hiljaiseloa Hollywoodin A-sarjan parrasvaloista, mutta nyt sarjan paluun myötä hän nousee automaattisesti jälleen kärkikaartiin. Eilen paparazzi kuvasikin komistuksen Los Angelesin lentoasemalla.

Salaiset kansiot -sarjaa esitettiin Yhdysvalloissa vuosina 1993-2002, ja se voitti yhteensä 16 Emmy-palkintoa. David Duchovny on Salaisten kansioiden jälkeen esittänyt naisiin ja viinaan menevää Hank Moodya suositussa Californication-sarjassa. Gillian Anderson on puolestaan palannut viime vuosina synkkien ilmiöiden ja sarjamurhien pariin Hannibal ja The Fall -sarjoissa.