Mies patikoi 4 200 kilometriä – teki ikimuistoisen reissuvideon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset rakastavat matkustelua, eikä viikon pakettiloma enää tyydytä kaikkine seikkailutarpeita. Olemme aiemmin kertoneet miehestä, joka kuvasi itseään matkallaan maailman ympäri käyttäen pyörää kulkuvälineenään. Nyt eräs mies on patikoinut Meksikon läpi Kanadaan ottaen itsestään jokaisen kuljetun mailin kohdalla kuvan.

Andy Davidhazy käveli Pacific Crest Trail -nimisen pitkän patikointipolun Meksikosta Kanadaan. Hän käveli yhteensä 2600 mailia, mikä on noin 4200 kilometriä. Davidhazy otti itsestään kuvan jokaisen kulkemansa mailin kohdalla. Miehen YouTubeen julkaisemalla time-lapse -videolla nähdään siis 2600 kuvaa vajaan viiden minuutin aikana.

Video on varmasti upea muisto reissusta miehelle. Kuvista päätelleen sää on ollut melko mieluisa koko retken aikana ja seura on ollut vaihtelevaa. Alussa miehen parta kasvaa myös kuva kuvalta, mutta ilmeisesti Davidhazyn tavoitteena ei ole ollut Forest Gump -tyylinen matkaa kuvaava parrankasvu, vaan mies piti huolta siisteydestään koko matkan ajan.