Naisille jättipeppu farkuilla – Kim Kardashianin suuri takapuoli helposti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina niin sanotun latinopepun suosio on kasvanut huomattavasti sekä miesten että naisten keskuudessa, ja peppuimplantit tekivät läpimurtonsa jo pari vuotta sitten. Esikuvina käytetään usein erityisesti Nicki Minaj, Jennifer Lopezia ja Kim Kardashiania, joiden takapuolet ovat poikkeuksellisen muhkeita. Nyt suuremman pepun voi saada myös ilman kauneusleikkauksia.

Shape Enhancing Jeans
Shape Enhancing Jeans

Markkinoille on lanseerattu Jasper Conranin suunnittelemat Shape Enhancing Jeansit, jotka ovat naisten takapuolta huomattavasti suurentavat farkut. Valmistaja kertoo housujen suurentavan takapuolta jopa kahden tuuman verran. Farkut ovat jo tulleet myyntiin, ja esimerkiksi Britanniassa niitä myy noin 60 eurolla Debenhams-kauppaketju.

Shape Enhancing Jeans
Shape Enhancing Jeans