Poika pilaili välittävänsä Zayn Malikista – päätyi TV-uutisiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sarkastista vitsiä voi olla välillä vaikea erottaa. Varsinkin siinä tapauksessa, että ei tunne toista, saattaa joutua miettimään, oliko hänen sanomansa vitsi vai oliko toinen tosissaan. Näin kävi eräälle CBS-uutiskanavan leikkaajalle.

CBS uutisoi siitä, että Zayn Malik jättää One Directionin. Uutisen keskipisteenä olivat kuitenkin fanit ja heidän reaktionsa erouutiseen. Uutistoimituksen leikkaaja oli ilmeisesti valinnut lähetykseen tulevat klipit ja hän oli ottanut kootusti Vine-videopalvelusta fanien kuvaamia tunteellisia videoita lähetykseen mukaan.

Lähetykseen päätyi eräs vitsillä kuvattu video, mikä jätti muiden fanien aidot ja vilpittömät reaktiot alleen. Reddit-käyttäjä Ben Berst oli MediaTV-kanavan mukaan kuvannut Vine-kanavalleen vitsillä videon, jossa hän itkee dramaattisesti Malikin lähtöä bändistä.

Poika itkee, rypistää Zayn Malikin kuvaa käsissään ja suutelee kuvaa. Berst on kuvannut koko klipin tehdäkseen pilaa surunmurtamista faneista, mutta ilmeisesti hänen reaktionsa oli mennyt täydestä CBS-kanavan toimitukselle.