Sokea taiteilija maalaa upeita teoksia pelkällä kosketuksella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näkökyvyn voisi kuvitella olevan taiteilijan tärkein aisti. Teksasilainen John Bramblitt kuitenkin aloitti taiteilijanuransa vasta sen jälkeen, kun hän tuli sokeaksi epilepsian seurauksena vuonna 2001.

Miehen värikkäistä töistä ei pystyisi päättelemään, että hän ei pysty lainkaan näkemään. John Bramblitt käyttää töidensä tekemiseen erityistä tekstuurimaalia. Hän tietää kosketuksen avulla, mitä hän on maalannut mihinkin kohtaan.

Miehen maaliputket on merkattu pistekirjoituksella, ja hän käyttää ennalta tehtyjä ohjeita sekoittaakseen värejä keskenään. John Bramblittin teoksiin voi tutustua esimerkiksi hänen Facebook-sivullaan.

Street Cellist 16"x20" Acrylic on canvas wrapped art board. I love live music, and here in Denton it isn't unusual to…

Posted by John Bramblitt on 29. heinäkuuta 2013

Audrey – 36"x36" Gallery wrapped canvas on wooden frame. The painting was inspired by my love of Audrey Hepburn – a friend of mine has a remarkable resemblance to Audrey, so of course I had to do the painting!

Posted by John Bramblitt on 29. heinäkuuta 2013

Marilynn Monroe – 18"x24" Acrylic on canvas wrapped art board. This is a painting from a new series where I am focusing…

Posted by John Bramblitt on 29. heinäkuuta 2013