Nerokasta! Vanhempi koira huijasi nuoremman leikkimään itsekseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat pitävät asioiden ja eläinten jahtaamisesta. Välillä koirat innostuvat jahtaamaan jopa omaa talutushihnaansa, kun omistajat ovat laittaneet koiran juoksemaan esimerkiksi tuolin ympäri, jolloin hihna vaikuttaisi menevän koiraa pakoon.

Nyt eräs vanhempi koira keksi juksata pentua melko samalla tavalla juoksemaan ympyrää. Videolla nuori bokserinpentu yrittää saada vanhempaa koiraa leikkimään sen kanssa. Vanhempi bokseri on uskomattoman ovela johdattaessaan pennun lumiselle ympyränmalliselle polulle. Vanhempi koira antaa pennun ymmärtää, että sitä jahdataan. Oikeasti vanhempi koira juoksee itse vain yhden kierroksen, jonka jälkeen se poistuu kehästä.

Pentu jää yksin juoksemaan ympyrää ja tajuaa vasta muutaman kierroksen jälkeen, että vanhempi koira ei edes ole enää leikissä mukana. Koira korjaa tilanteen nopeasti ja juoksee taas kehään. Pentu menee samaan jekkuun uudestaan ja jää yksin kiertämään polkua vanhan koiran poistuessa siitä jo ajat sitten.