Vauva taputti ultraäänikuvassa – uskomaton hetki videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmille oman vauvan näkeminen ultraäänikuvassa on herkistävä ja ihana hetki. Olemme nähneet uskomattomia kuvia, joissa vauvat ovat kuvanottohetkellä näyttäneet peukaloa tai heiluttaneet kättään vanhemmilleen merkiksi siitä, että heillä on kaikki hyvin.

Eräs pariskunta koki uskomattoman hetken, kun ultraäänikuvaa katsoessa vauva oli alkanut taputtamaan vatsassa käsiään yhteen. Jen Cardinal on julkaissut YouTube-kanavallaan videon tapahtumasta, jonka hänen miehensä kuvasi. Ultraäänikuvaa katsoessa vauva oli taputtanut käsiään yhteensä kolme kertaa yhteen.

Jen ja hänen miehensä olivat onnistuneet tekemään lääkärikäynnillään hauskan videon ultraäänikuvan avulla. Mies kuvasi videolle, kun Jen ja lääkäri lauloivat Jos sun lysti on -laulua. Lauluun kuuluvien taputusten kohdalla lääkäri oli kelannut ultraäänivideon aina niin, että vauva taputtaa lähes rytmilleen kappaleen mukana. Vanhemmat saivat tästä hetkestä melko uskomattoman muiston itselleen.