Kun TV-kuvaus ei mene ihan putkeen – näin toimittajat kaatuilevat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uutistoimittajat heitetään usein arvaamattomiin tilanteisiin. Suorissa televisiolähetyksissä studion ulkopuolelta raportoivat toimittajat joutuvat monesti kokeilemaan jotain uutta lajia tai olemaan jonkin tapahtuman keskellä, mikä voi aiheuttaa lähetyksissä erilaisia vahinkoja ja noloja odottamattomia kommelluksia.

Nyt NewsBeFunny on julkaissut hulvattoman koostevideon YouTube-kanavalleen, missä on otteita erilaisista uutislähetyksistä. Lähetyksissä on lähinnä muualta raportoivia toimittajia ja osioita, joissa toimittajat ovat syystä tai toisesta kaatuneet yllättäin.

Uutispätkissä nähdään, kun rullalaudan päälle laitettu toimittaja kaatuu, luistimilla oleva nainen horjahtaa eteenpäin ja eräs toimittaja tippuu härän selästä. Uutislähetyksien lokaatiot ja monet elementit ovat niin arvaamattomia, että lähetyksen alkaessa katsoja voi jo hyvin arvata, että pian tulee tapahtumaan jotain hauskaa ja odottamatonta.