Mies luuli näkevänsä harhoja teollisuusalueella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä ihmisille tapahtuu odottamattomia asioita yllättävissä paikoissa. Eräs amerikkalaismies mies koki todellisen yllätyksen poistuessaan töistä Liverpoolissa, kun kaksi karvaista maatilan asukkia tuli tervehtimään häntä. Stephen Peterson oli lähdössä normaaliin tapaansa töistä, kun jotain yllättävää tapahtui.

Mies oli Liverpoolissa teollisuusalueella, kun hänen luokseen juoksi yllättäen vuohi. Mies luuli vuohea aluksi jonkun koiraksi ja oli todella ihmeissään siitä, mitä vuohi tekee teollisuusalueella, kenen se on ja mistä se on tullut.

Ei mene kauaakaan, kun valkoinen isompi eläin juoksee miestä kohti. Laama kiirehtii paikalle myös tervehtimään miestä, eikä mies meinaa uskoa silmiään. Hän ihmettelee näkyä hetken ja pahoittelee eläimille sitä, ettei hänellä ole mitään ruokaa mukanaan, mitä olisi voinut antaa niille. Mies toteaa videolla, että ehkäpä paras tapa hoitaa asia olisi vain soittaa poliisit paikalle. Toivottavasti eläimet löysivät turvallisesti kotiinsa.

PÄIVITYS: Korjattu, että tämän jutun Liverpool sijaitsee Yhdysvalloissa.