Mies pelasti linnunpoikasen – emolta ihastuttava reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies sai kokea uskomattoman hienon hetken viettäessään taukoa työpaikkansa ulkopuolella. Hän löysi pienen linnunpoikasen ja pääsi palauttamaan sen linnun emolle ja isälle, jotka näyttävät hädissään etsivän pikkuistaan.

Patrick Smith on julkaissut YouTube-tilillään videon, jossa hän löysi pienen linnunpoikasen. Smith oli ollut ulkona tupakkatauolla, kun hän oli kuullut puskasta piipittävää ääntä. Mies oli katsonut tarkemmin ja löytänyt pienen linnunpoikasen muoviputken sisältä. Linnunpoikanen näytti olevan eksynyt emostaan ja isästään, jolloin Smith alkoi katselemaan ympärilleen.

Smith oli nähnyt ulkona parkkipaikalla kahden isomman amerikantyllin juoksentelevan hädissään ja arveli, että pikkuinen on heidän. Hän päästi poikasen vapaaksi kädestään, jolloin se juoksi suoraan emonsa luo. Emo ja isä menivät ottamaan poikasen vastaan ja emo otti sen heti siipensä alle suojaan.