Taapero kuuli saavansa pikkuveljen – karvas pettymys videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Coloradossa asustelevan perheen pieni tyttö oli saanut tietää perheenlisäyksestä. Taapero oli saanut sen käsityksen, että tuleva vauva oli tyttö ja pienokainen iloitsi mahdollisesta pikkusiskosta. Eräänä päivänä perheenäidille selvisi syntyvän vauvan sukupuoli.

Hän kuvasi videolle hetken, jolloin hän kertoi totuuden pienelle tyttärelleen. Kun äiti viimein kertoi, että hänen masussaan olikin pikkusiskon sijaan pikkuveli, muuttui taaperon ilme vakavaksi. Tyttö ei suostunut hyväksymään sitä, että tuleva perheenjäsen ei ollutkaan tyttö.

Taapero sai raivoisan itkukohtauksen, sillä hän oli pettynyt kuullessaan, että vauva olikin poika. Pikkuneiti ei selvästikään ollut valmistautunut pikkuveljen tuloon. Perheenäiti yritti lohduttaa tytärtään olemalla pahoillaan uutisesta. Taaperon pettymys oli karvas.