Supertähti laihdutti 40 kiloa – huikea muodonmuutos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rehevänä kaunottarena tunnettu Jennifer Hudson nousi aikoinaan julkisuudeen American Idol -kykyjenetsintäkilpailusta. Jennifer laihdutti lapsensa synnyttämisen jälkeen peräti 40 kiloa, jonka jälkeen hän on tehnyt näyttävää uraa myös elokuvien parissa.

Kaunotar on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa, mutta eilen hänet kuvattiin kuitenkin Los Angelesissa järjestetyssä iHeartRadio Music Awards -gaalassa näyttävässä pikkumekossa.

Dreamgirls-elokuvan roolistaan Oscar-pystillä palkittu Jennifer Hudson nähdään kolmessa elokuvassa. Ne ovat The Inevitable Defeat of Mister and Pete, Black Nativity ja Lullaby. Ensinmainitussa hän näyttelee heroiiniaddiktion kourissa taistelevaa äitiä. Samalla hän paljasti, ettei ole koskaan juonut alkoholia.