Kuukauden tavarat käsimatkalaukkuun? Kyllä, näin se onnistuu!

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Matkabloggaajana tunnettu Tom Ayzenberg on julkaissut taannoin netissä opetusvideon, jossa hän näyttää kuinka matkalaukkuun saa mahtumaan kuukauden reissua varten tarvittavat vaatteet. Hämmästyttävän miehen projektista tekee se, että hän pakkaa tavarat pieneen käsimatkalaukkuun.

Kokeneen maailmanmatkaajan pakkaamisvinkeillä säästää aikaa ja rahaa, sillä usein halpalentoyhtiöillä matkustettaessa vain käsimatkalaukku sisältyy lennon hintaan. Määränpäässä säästää reilusti aikaa, jos ei tarvitse odotella omaa laukkuaan ruumasta.

Miehen uskomaton pakkaustekniikka todistaa, että käsimatkatavaroihin on mahdollista saada kuukauden vaatteet ahdettua. Mies pakkaa mukaan myös suuren pyyhkeen, joka jäisi monelta pakkaamatta tilanpuutteen vuoksi. Tästä videosta kannattaa ottaa opiksi, kun seuraavan kerran valmistautuu matkailemaan.