Lauren Stoner paljasti upean vartalonsa Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner sai taannoin roolin Michael Bayn ohjaamassa Pain and Gain -elokuvassa, mutta se ei vielä riittänyt tekemään kaunottaresta A-sarjan supertähteä. Elokuvien sijaan kaunotar on ollut otsikoissa lähinnä näyttävän bikinivartalonsa myötä.

Viikonloppuna Lauren Stoner kuvattiin viettämässä vapaa-aikaansa uimarannalla Miamissa. Hänet huomattiin varmasti, sillä paparazzin huomion varastanut kaunotar oli varmasti yksi rannan näyttävimmistä naisista.

Amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiotähtenä. Lauren oli mukana The Spin Crowd -realityohjelmassa, joka kuitenkin lopetettiin yllättäen vuonna 2010. Uuden Pain and Gain -elokuvan toivotaan nostavan Laurenin Hollywoodin kuumaksi tähdeksi.