Lauttayhtiö julkaisi hulvattomat turvaohjeet – välittömästi nettihitti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Condor Ferries -lauttayhtiö on julkaissut netissä uudet turvallisuusohjeet. Perinteisistä turvallisuusvideoista poiketen yhtiö on julkaissut ohjeet räppivideon muodossa. Huvittavassa musiikkivideossa on räppäävän kapteenin lisäksi kaksi matkustamohenkilökunnan jäsentä.

Kapteeniksi pukeutunut mies räppää matkustajille tarkoitetuista turvallisuusohjeista esittäen samalla enemmän ja vähemmän sulavia tanssiliikkeitään. Huomiota herättävät ohjeistukset ovat aina virkistävää vaihtelua laivamatkustajille ja kyseinen video vetoaa varmasti myös perheen nuorimpiin.

Daily Mail -lehden mukaan Condor Ferriesin turvallisuusohjevideo toimii myös yrityksen mainoksena. Vaikuttaisi siltä, että videosta on muodostumassa puheenaihe, jota yhtiö tavoittelikin. Räppivideo toimii monella tasolla, sillä samalla kun se muistuttaa matkustajia turvallisuudesta, toimii se myös hauskana mainoksena yhtiölle.