Ahneus vailla vertaa – pesukarhu varasti 13-kiloisen kissanruokasäkin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kissanomistaja oli epähuomioissaan unohtanut kissanruokasäkin terassille. Kun omistaja meni noutamaan muonasäkkiä sisätiloihin, oli se mystisesti kadonnut oven pielestä. Syyllistä ei onneksi tarvinut etsiä kaukaa, sillä pesukarhu oli päässyt painavan saaliinsa kanssa karkuun vain lyhyen matkan.

Ahneen pesukarhun toimista huvittunut lemmikinomistaja kuvasi tilanteen videolle. Ahmatti tarttui 13-kiloista säkkiä kulmasta ja alkoi raahata sitä piiloon terassin alle. Yllättäen pesukarhu onnistui projektissaan ja saalis päätyi varjojen alle terassin suojaan.

Pesukarhun harmiksi sen touhuja oli seurattu tarkkaan vierestä ja sen puuhat olivat taltioituneet videolle. Kun pesukarhu poistui piilostaan, kävi lemmikinomistaja noutamassa muonasäkin takaisin. Säkki oli revennyt ahmatin käsittelyssä, joten ehkäpä pesukarhu oli ehtinyt verottaa oman osansa kissanmuonasta, ennen kuin omistaja sai sen takaisin itselleen.