Pudota teepussi tiskien sekaan – odottamaton vaikutus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Netin syövereistä löytyy useita vinkkejä, kuinka kulutustavaroita voi käyttää uudenlaisessa käyttötarkoituksessa. Säästövinkkeihin liittyviä videoita julkaiseva The Savings Experiment -kanava on tehnyt videon teepussien monikäyttöisyydestä.

Moni ei olisi varmasti arvannut, kuinka useaan eri tarkoitukseen teepussit soveltuvat. Käytettyjä teepusseja ei kannata heittää roskiin, sillä niitä voi käyttää toiseen tarkoitukseen. Teepussit soveltuvat muun muassa ihon ärsytyksen, hankauman, hyttysenpureman tai mustelman lieventämiseen ja parantamiseen.

Kosteutettu ja viilennetty teepussi auttaa tehokkaasti silmänalusten turvotukseen ja tummentumiin ärsyttämättä ihoa. Kuivatut teepussit imevät tehokkaasti hajuja ja neutralisoivat tuoksuja, niinpä niitä kannattaa hyödyntää esimerkiksi lenkkikengissä tai muissa jalkineissa poistamassa hienhajua.

Videolta löytyy myös tiskaajille hyvä vinkki, sillä käytetty teepussi irroittaa pinttynyttä rasvalikaa astioista. Kun teepussin pudottaa tiskialtaaseen likaisten astioiden sekaan lika irtoaa helpommin astioista. Pinttyneitä ja palaneita rasvajälkiä ei tarvitse hinkata tunti tolkulla vahvojen tiskiaineiden kanssa, sillä teepussi hoitaa homman astioiden ollessa likoamassa. Kuka olisi arvannut, että teepussit ovat näin monikäyttöisiä?